För ditt hår kan det vara bra att satsa på Hårlogi produkter så om du vill, köp Hårlogi produkter hos Studio Sweet. Fördelen dessa produkter har är att de kan skräddarsys efter just ditt hår och din hårbotten. Dessa produkter kan:

  • Balansera hårets inre struktur
  • Stänga fjällskiktet
  • Reglera hårbotten

När man talar om hårets kvalitet så kan dessa delas in i två huvudgrupper. Dessa är hydrofila hår och hydrofoba hår. Det handlar då om hur håret ser ut och beter sig.

Produkter från Hårlogi kan hjälpa dig med ditt hår

Det kan vara bra att satsa på Hårlogi produkter för att få ditt hår som du vill ha det. Om du har ett hår som tillhör hydrofil, så är håret tunt och fint och trasslar sig lätt samt att det även har en förmåga att bli platt. Fuktigt väder gör gärna att frisyren faller ihop. För att fixa detta hår behöver du produkter med aminosyror, för att ge styrka till håret.

Är det så att du har ett hår som tillhör hydrofob, så har du ett ganska grovt hår, med spröda eller hårda hårstrån. Dessa är svåra att forma och lever gärna sitt eget liv. Torr hårbotten kan även det vara ett stort problem. För dig behövs produkter med mycket fettsyror för att tillföra fukt till håret.

Ta hand om ditt hår

Hos Studio Sweet kan du dels hitta bra produkter för ditt hår, dels kan du gå dit då de även har frisörer som kan hjälpa dig att ta hand om ditt hår på flera olika sätt.