Behöver du få fönsterputs i Kristianstad så kan det vara smart att anlita hjälp med det. När det gäller fönsterputs kristianstad så kan du vända dig till Hemrex. Du kan boka in dem för enstaka tillfällen eller starta upp ett abonnemang så att de kommer och putsar dina fönster regelbundet ett par gånger om året. Hos detta företag hittar du även andra bra tjänster som:

  • Städning – privat och företag
  • Flytthjälp
  • Vardagsomsorg
  • Hantverksservice
  • Trädgårdsservice

Det innebär att detta företag sysslar med städning av olika slag för privatpersoner och företag samt att de även har tjänster som innebär att de tar hand om andra delar.

Anlita hjälp med fönsterputsning i Kristianstad

Hemrex utför fönsterputs i Kristianstad så vill du ha hjälp med detta så kontakta dem. Att själv putsa fönster är inte alltid det enklaste. Det ska ju putsas både på insida och utsida. Bor du dessutom högt upp så kan det bli riktigt besvärligt. Samma om du är äldre och har en kropp som inte riktigt vill samarbeta med dig. Då kan det vara smart att låta proffs ta hand om det hela.

Få hjälp med andra saker

Hemrex har som sagt flera olika tjänster de kan bistå med. De har bland annat hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, hantverksservice och en massa mer. De kan även hjälpa till med flytt eller hjälpa till med andra sysslor du själv inte klarar av. Hemrex är ett företag som helt enkelt vill kunna hjälpa till med att underlätta vardagen på flera sätt för dem som behöver det.