Att ha loungemöbler utomhus är inte fel. Om du vill, köp loungemöbler för utomhus hos Formlagret. Du kanske har en altan, en uteplats eller liknande? Då är det ju rätt bra att ha utemöbler att sitta i. Fördelen med loungemöbler är att du kan ha dem ute, så väl som att de passar bra att ha på en inglasad altan eller i ditt uterum.

När det gäller loungemöbler, så finns det oftast olika modeller. Du kan köpa enstaka fåtöljer, soffor, pallar och bord, men det brukar även finnas moduler, så att du kan sätta samman dem på olika sätt.

Ute passar det bra med loungemöbler

Om du ska satsa på nya trädgårdsmöbler, så kan det vara bra att välja loungemöbler att ha utomhus. Det finns mindre varianter, med låga bord, så väl som det finns rejäla soffor med matbord som är bekväma då du ska sitta och äta.

Med loungemöbler så kan du så att säga skapa dig en egen lounge, alltså en plats att njuta på. Loungemöbler kan finnas i olika material, men de vanligaste är:

  • Konstrotting
  • Bambu
  • Teak

Satsa på unika utemöbler

Om du vill hitta snygga, unika utemöbler, då ska du besöka Formlagret. Hos dem finns det ett brett utbud av olika sorters trädgårdsmöbler. Du kan handla online, eller besöka deras säsongsbutik som är öppen mars till september. Den butiken ligger i Täby.

Hos Formlagret finns det utemöbler i form av soffbord, parasoller, bord, matbord, stolar, matgrupper, loungemöbler, solsängar, solstolar, bänkar och soffor. De har även möbelskydd samt en del annat så som lyktor, dynor, kuddar med mera.